Speakers

Учредител на Message Group

Dario Mezzaqui е един от основателите на Message - водеща компания в онлайн комуникация за публично търгувани дружества.

Message е международна комуникационна агенция с офиси в Милано и Варшава, чиято мисия е да помага на листвани компании да подобрят прозрачността на комуникациите си, задълбочеността на информацията и взаимодействието с всички заинтересовани страни в дигитална среда.

Dario започва своя опит и развитие на професионалните си умения в Tradermade Intl. - консултантска компания основана във Великобритания, предлагаща анализ на финансовите пазари за институционални клиенти.

През 1998 г. той започва работа в групата Dow Jones и става отговорен за дейността на Dow Jones Newswires в Южна Европа - престижната новинарса агенция, принадлежаща на Wall Street Journal.

След като работи в продължение на няколко години в Il Sole 24 Ore като маркетинг мениджър, той участва в създаването на Message.

Message разработва и предлага корпоративни уебсайтове, IR и КСО уебсайтове, такива за представяне на годишни отчети, интерактивни инструменти, мобилни приложения, насочени към инвеститори и медии и социални медийни стратегии.